Fototriss – Rosa

 Fototriss del 235: Rosa (för Rosa Bandet)

Så var det dags för Rosa Bandet kampanjen igen. Visst, har köpt band och varor som stödjer Rosa bandet. Förra gången berättade jag om mina väninnor som drabbades, lyckligtvis blev alla tre återställda. Så i år får det bli lite mixad triss. Återanvändning i rosa kanske kan vara det genomgående temat i min triss.

Rosa klädinsamling

Det rosa lyser upp återvinningsstationen i Eskilstuna.

Rosa kreation wk

En rosa kreation,” seond hand” i slottsbutiken, vid det förfallna slottet Rinkesta också i Eskilstuna trakten.

Rosa bandet 2

Klart att alla ska vara med och stödja kampanjen – även de fyrbenta som också drabbas!

Fråga: Denna vecka har min WP kletats ner med hur mycket skräppost som helst. Tar alltid bort och scannar min dator så den är ren, men undrar om andra WP användare också får mycket skräppost. Fick några tips från deltagare i Fönstertema, tar gärna emot fler. Har fått förslag om Aksimet?


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

34 svar till ”Fototriss – Rosa”

 1. Profilbild för Anita - Malta

  Vilken läcker triss !! Den i mitten är ju ett riktigt fynd 😉 Återanvändning är självklart bra. Sista bilden söt. Klart att vovven ska vara med ! Tror iallafall att det är en hund. Kan ju vara en misse också. Spelar ingen roll.
  Skräppost 😕 Inte hos mig. Hoppas det löser sig.
  Läser BP´s rader… vet inte riktigt vad jag ska tycka men det kanske är bäst att inte tycka högt iallafall.
  Ha en skön vecka Linnéa 🙂

 2. Profilbild för Lena och Tommy

  Läckra rosa bilder!

 3. Profilbild för Nett

  Läcker triss 🙂
  Så läckra de är de rosa stövlarna!

 4. Profilbild för Åke

  Jätteläcker öppningsbild du har! Det riktigt stänker in rosa på min skärm 🙂 Så fint att du tänker på de fyrbenta vännerna också 🙂

  Spam: jag får oerhört mycket spampost, kan få uppemot 100 /dygn. En gång fick jag över 800 på ett inlägg, då ringde jag till en kompis, som fick plocka bort hela inlägget. Jag hade 20 mil hem och mailkorgen i telefonen i stort sett mailbombades. Jag vart rädd att något skulle krascha. Har märkt att ofta kommenterar de om jag lägger in latinska namn på blommor tex. Det finns program man kan lägga in, har fått en del tips om, men ej testat de ännu. Ett förslag jag också fått är att vända sig till wordpress.

  Våra hundar. De är bägge blandraser, den ljusare ät Yorkshire terrier och pudel, den svarta är laapso (felstavat) och torg pudel.
  Hammare: Jodå den användes fredag, lördag och söndag. Men fann inget rosa 😉 Fredag tog jag ledigt för att hinna göra klart inför vintern på Tynderö, där jag vart klar på lördagskvällen, monterade upp skjutdörrar bla. Spikade lite panel och satte igen en dörr som det ska in en ny för till våren. Det var där badringen hittades och den goda middagen bjöds på (vi sov över där med hundar och allt) Fick riktigt fina bilder från lördagens morgonpromenaden innan solen kommit upp. Utmed havet och klippor! Givetvis var Tussan och Lola med;) De bilderna har jag glömt att publicera 🙂 Igår söndag spikade jag upp de sista 8 st bräderna på våran bod, därefter fällde jag (stora granar med hjälp av traktorn) och drog ris… Ska såga upp till mer bröder 😉 Så 19.00 i går fick jag helg 😉 Jo jag skiftade till vinterdäck på min pickup när mörkret hade kommit också… Åke somnade o vaggad så klart 🙂 Och är redo för en arbetsvecka igen 😉 Nä nu ska jag ta en promenad med mina fyrbenta vännner 🙂 Ikväll blir det lugnt… En bekant från Stocholm uppskattade en bild jag lade ut på Facebook jag fångade på frosten på fredagsmorgonen. Han ville ha den på canvas 🙂 Uppskattat!!! Hela serien ligger på Nacka sidan också 😉 Den ska jag fixa med ikväll 🙂

 5. Profilbild för KajsaLisa

  Vilken snygg kreation, skorna matchar i färg men bryter i stil. Sen sista bilden lyckades du verkligen få fram budskapet så det lös om den.

 6. Profilbild för Pysselfarmor

  Jodå de där rosa påsarna har beställts av barnbarnet Elsa till familjens hund 😉

 7. Profilbild för Jah Hollis

  Fina rosa motiv till veckans triss.

 8. Profilbild för Mias Mix

  Återvinning är bra och dina bilder är också bra! Lite får minsann våra djur stå ut med 🙂 Tänkte köpa en rosa grimma till hästen men kunde ändå inte 🙂 Tycker det är självklart att stödja både rosa bandet och cancerfonden som forskar om all cancer. Alldeles för många och alldeles för unga som drabbas. Ska på mammografi imorgon…alltid lite nervöst innan man får svaret.

 9. Profilbild för Maria Lundmark Hällsten

  Tycker din triss är jättefin, och rosa hittar man lite överallt, återanvändning är aldrig fel, heller.

 10. Profilbild för Pialotta

  Tycker dina bilder är så himla läckra och så passande 🙂 Spam /skräppost får jag från en Anonym som alltid lägger kommentarer på ett och samma inlägg … alltid med olika adresser … de kommer inte in på lbloggen, men får mail om det … har spärrat dessa nu 🙂 Skit är det.

 11. Profilbild för Anneli

  Rosa är ju så vacker färg!
  Fina bilder!

 12. Profilbild för Benita

  Härlig knallrosa triss. 🙂

 13. Profilbild för Hanna

  Vilken härlig blandning av rosa. Gillar verkligen kreationen på bild två, skulle aldrig ta på mig det, men häftigt är det. Ha en fortsatt fin söndag 🙂

 14. Profilbild för En plats i solen

  Härlig triss! 🙂 Första bilden blev min favorit 🙂

 15. Profilbild för Tant Otto

  Här var det rosa..mittenbilden blir min favorit..tänk att ha de rosa stövlarna..härlig kreativ annorlunda triss.

 16. Profilbild för Ninni

  Helt klart ROSA…snygg tolkning…härliga bilder….!!!

  Kram Ninni

 17. Profilbild för Anita A

  Väl blandat och roliga rosa bilder! Bäst gillar jag den grålurviga hunden med rosa bajspåse i halsbandet. Och jag som försiktigt nog valde bort både rosa soppåsar och toapapper 🙂

 18. Profilbild för Lena

  Härlig udda triss 🙂

 19. Profilbild för Ulla Laiho

  Myrornas rosa insamlingsstation har jag aldrig sett – ett verkligt blickfång. Fin triss.

 20. Profilbild för Veiken

  Jag glömde.Den thailändske Kungens färg är gul! Det beror på att han är född på en måndag. Vill du veta vilken som är din färg? Kolla länken. Jag har skrivit ett inlägg om det för ett tag sedan.
  http://www.veiken.se/2013/01/06/thailandstema-feng-shui/

 21. Profilbild för Veiken

  Jag har faktiskt inte sett se rosa insamlingsburkarna som myrorna har! En fin triss!
  Jag har WP och har installerat AKISMET. Den tar rubbet, men jag gör en snabbkoll i skräppostkorgen. Det har hänt att en riktigt kommentar har slunkit med. Har du inte Akismet, så installera det omedelbart! Ha en fin söndag!

 22. Profilbild för Steffe och Ingrid

  Roliga, annorlunda motiv du hittat på Rosa-temat ! Vi gillar också speciellt sista bilden. rosa och grått är så snyggt tillsammans.

 23. Profilbild för Stare Ström

  Återanvändning gillar jag! Vilken läcker kreation!

 24. Profilbild för Maria

  Fin rosa triss!
  Ha en bra dag!

 25. Profilbild för Violen på Brandholmen

  Gillar ditt tema med rosa återanvändning, från en spektakulär rosa kreation till en elegant färgkombination i grått och rosa. De rosa insamlingsboxarna syns väldigt bra men är för skrikiga i min smak!
  Ha en skön dag!

 26. Profilbild för Eva Trillian

  Gillar myrornas chockrosa kuber 🙂 De kan man inte missa 😉 Den rosa kreationen är inte i min stil men jag hoppas den är uppköpt och flitigt använd!
  Läst i kommentarerna om det här med att insamlingen bara går till en sorts cancer … nja, det är ju en sanning med modifikation. På cancerfondens sida står det så här om rosa-bandet-kampanjen: ” … med syfte att finansiera cancerforskning, sprida kunskap om bröstcancer och driva opinion.” Jag läs-förstå att cancerforskning är cancerforskning, och då är det ju till nytta för alla. Om nu cancerforskningen får sitt så bryr vi oss inte om hur kampanjen ser ut? Bara de hittar en kur för eländet som skapar så mycket smärta och sorg!!

 27. Profilbild för juanna

  Återvinningens dag – kan man väl kalla dina bilder – i rosa tecken.

  Alla som har bloggar får periodvis många spamkommentarer. (Dem som har t.ex. blogg på blogger skyddas av Google – men alla spam-kommentarer ska tas bort)
  Lugnt en vecka sedan dräller skiten in. Men – det är bara att markera som skräppost – så lär sig ditt skydd vilka som inte ska publiceras.
  Just nu finns det en publicerad kommentar som är spam – find carpenters in exeter – märk den som skräppost!!!
  Det är inte kommentarerna som är värst – utan de länkar som hamnar på bloggen och leder till farliga sidor.

 28. Profilbild för Monica o Jacob

  Härliga bilder lurvet med rosa bajspåse blir min favorit.
  I övrigt håller jag med BP en av mina vänner dog nu i höst av tarmcancer;-(
  Ha en bra söndag

 29. Profilbild för Anneli - A'la Foto

  Fint trissat och rosigt i triss! Visst drabbas dessvärre våra fyrbenta vänner också av denna fruktansvärda sjukdom och deras öde då är sällan så bra! Dumma sjukdom!

  Ha en skön söndag!

 30. Profilbild för BP

  Rosa så det förslår;-) Rolig blandning, men min favo är nog ettan. Myrorna i rosa – det har jag då aldrig sett.
  Förresten så ”tänder” jag även på trean. Hundbajspåsarna i rosa är riktigt coola. De syns i alla fall och uppmuntrar till användning.

  PS. Stödjer inte Rosa campanjen. Är det bara bröstcancer som ska få alla pengar??? Min bästaste vän N, 45 år gammal, dog den 4. augusti ifjol. Han hade lungcancer, han rökte inte. En annan vän fick bukhinnecancer för två år sedan, han lever än som tur är. Systern till en arbetskamrat hade en annan cancervariant. Hon dog 42 år gammal ifjol hon också.
  Nej, är det bara bröstcancer som får uppmärksamheten och pengarna så får det vara för min del. DS.

  1. Profilbild för Linnea
   Linnea

   Du har helt rätt, visst vi måste stödja alla insamlingar som handlar om olika elaka cancersjukdomar. Har också vänner som gått ifrån alldeles för tidigt. Men nu råkar ju Rosa Bandet ha just en oktobervecka, kanske det kan ge skjuts för andra insamlingar också. Så sorgligt det är, tänker på dina kamrater!

 31. Profilbild för Per-Anders

  Fina bilder. Gillar den sista där det rosa blir en snygg kontrast till den grå färgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 991 access attempts in the last 7 days.