Sommarminnen – Hundbad

Bland det käraste som finns är väl  våra husdjur – självklart tillsammans med nära o kära relationer. Det finns människor som inte tycker om, är rädda för eller allergiska mot pälsdjur. Ni som tittar in på min blogg vet ju – hundar är det bästa jag vet. Nu har jag ju gamlingen Molly som i september blir 15 år och 5 månader. Så mitt sommarminne, det jag verkligen vill ta vara på är ”Lycka” att hon och väninnan Idun än kan ha lika skoj som små barn som får plaska o hoppa i sommarvarmt vatten.

Idun Molly efter pinne

Vem hinner först, den gamla eller den unga!

Båda efter pinne

”Hon, unga jäntan leder ju med hästlängder! Men vet att om jag ryter till så ger hon sig!”

Nu tar jag den!!!

”Ha, ha va vad det jag sa!”

Idun retas

”Jo, jo men nu du – var det min tur!”

1 Idun med pinne

”Ha, ha, du kan absolut inte ta mig – för du kan inte simma så långt!”

Fick en egen

”Struntar i dig, fick hämta en alldeles egen ”dummie” som det kallas!”

Fångad

”Får skynda mig snart kommer hon!”

Strandliv

”Nu är den gömd!”

Rusk

”Alla tvåbenta flyr! Matte är ju så löjligt rädd om sin kamera.”

Självtork

”Så det är väl dags att torka sig då!”

”Undrar om vi får åka med i bilen tillbaka till torpet?”

Självklart gullisar fick ni följa med, vi tog bara en liten paus vid cafét i Sundbyholm. Glass, kaffe och vatten, sen har vi ju självklart handukar och filtar i bilen, men lovar det går inte att ha någon tjusig bilinredning precis. Men vad gör det!

Kärleken övervinner allt!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Sommarminnen – Hundbad”

 1. Profilbild för juanna

  Så man kan roa sig!! Tänk att få kasta sig ut i det våta – ha lekkompisen med o känna svalkan.
  Fin serie!!

 2. […]  Vet att det ska vara ordlöst – men viss anarki råder. Så ni som delar mitt hundintresse o följt Molly kan kolla hela sekvensen här med två lyckliga jyckar. http://elsasdotter.se/2013/09/sommarminnen-hundbad/ […]

 3. Profilbild för Anonym
  Anonym

  Kan man tänka sig något finare, än kärleken till sin sina husdjur! Hoppas verkligen Molly får knata på ett tag till!!!!!

  I-L + L

 4. Profilbild för BP
  BP

  Vilken älkvärd story och vilka actionfyllda bilder:-)
  Du vet, jag är otroligt hundrädd, men här sådär på distans kan jag njuta av pigga Molly och Idun. Irl vet jag att jag hade ställt mig på säkerhetsavstånd;-)

 5. Profilbild för ammis
  ammis

  jättefina bilder och gulliga hundar, de måste vara kompisar sen länge eftersom de leker så bra iho

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 4498 access attempts in the last 7 days.