Fönstertema – Tatuerat fönster

Veckans fönster 234 (19/7): Tatuerat

Sent inlägg, fantasin tröt o tiden var knapp. Har ju haft det lite knepigt med uppkoppling under mina irrfärder på Öland, Tranås osv.

Tatuering

På söder, Stockholm så klart vid T-banestation Mariatorget har boxningsklubben Linnéa sitt skyltfönster. De har fostrat många stökiga grabbar till män. Själv är jag inte alls förtjust i boxning, men OK, kolla mannen i mitten Turkson o hans läckra tatuering av Che Guevara. Typiskt för söder är att en cykel speglar sig i fönstret.

Tatueraren wk

Sen självklart ett foto från mitt kära Aspudden, Doc Forest, alias Ove Gadda, den första godkända tatueraren i Sverige med rena nålar osv. Barnfödd här i området och gissa var den första tatueraren etablerade sig???


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Fönstertema – Tatuerat fönster”

 1. Profilbild för Janne
  Janne

  Finfina bilder, som alltid! Boxning har jag inget emot, däremot tatueringar. De ser nog fina ut om några år på en åldrande kropp. Men så långt tänker man inte och varför ska man tänka? Vi har ju politiker…:-)

 2. Profilbild för Jah Hollis

  Den som väntar på något gott … Det var ju jättefina bilder. Och tänk vad tatuerare vi fått sedan den förste etablerade sig.

 3. Profilbild för Pumta

  Du har verkligen lyckats pricka in temat! Och inte bara med studiobilder. Kul att se Stockholms-historia! 🙂

 4. Profilbild för Violen på Brandholmen

  Två fina fönster med tatueringsmotiv! Kul att du berättar lite om dem! Tuffa killar på första bilden!
  Ha det bra!

 5. Profilbild för Hanna

  Fina gamla bilder i boxningsklubbens fönster, samma namn som du också. Kul också att se fönstret hos den första godkända tatueraren, han är nog populär 🙂 Ha det jättefint på semestern!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 4496 access attempts in the last 7 days.