Vinterviken – Förgiftningen

HUR ÄNDA IN I ”GLÖDHETASTE” TÄNKER STOCKHOLMS STAD?

Björkar i Vinterviken

Vi vet att jorden nere vid Vinterviken är förgiftad av Nitro Nobels farbriker. Vi vet också att det är ett väldigt populärt rekreationsområde Underbart trädgårdscafé, ”Syran” den gamla fabriken som omvandlats till restaurang, konferens, fest och fika ställe. Kolonilotter, Konstateljéer, Mälarens glittrande vatten, spännande byggnader. Barn och hundar bör inte äta jord och det är korkat att bada i viken. Ändå är här full rulle.

Varning Vinterviken

Bilderna ger inte rättvisa för att visa hur höga dessa snöberg är. Hur smutsiga och förgiftade och verkligen inte till gagn för pågående sanering!

Bilderna kan klickas upp!

Snöhög 3         Snöhög 2      Snöhög 1

Vi bara stönar – Inte i år igen!!! Förra årets skrevs reportage i Mitt i Söderort om den förgiftade dumpade snön. Går man på vägen ovanför då syns verkligen allt det ”skitiga” och svarta!

”Den högra handen tycks inte veta vad den vänstra gör” – Kan nog beskrivas som ett nutidsproblem när det gäller bl.a samhällsfrågor.


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”Vinterviken – Förgiftningen”

  1. Profilbild för juanna

    Det hade nog blivit fart på sanering OM politiker varit bosatta i området och deras barn o barnbarn riskerade att få skador.

  2. Profilbild för BP

    Å vet du var som är koantigast: Sverige har ju fått dispens (för 100:e gången) av EU att göra så här och att dumpa snön i olika sjöar. Å vis som är så duktiga och ”rena”. Bra att du belyser hur det ser ut i verkligheten. Kontakta abc-nytt, dina bilder talar ju mera än 1000 ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 987 access attempts in the last 7 days.