Grattis Molly 14 år

”Som ni kanske förstår, så är jag en älskad jycke, så självklart fixade matte några köttfärshjärtan som jag får förtära i långsam takt. Kanske kommer den matglada Idun på besök o grattar.

Sen är det är du alltid så, att jag ska klippas o snyggas till! Vilket jag avskyr, men OK snygg blir jag! Ingen kan väl tänka sig att jag är 14 år, nu hoppas jag att jag får hänga med till Öland på semester och även till gänget där uppe i Hälsingland i augusti.

http://elsasdotter.blogspot.se/2011/04/valborgsmassoafton-molly-fyller-ar.html

Matte skulle fixa en årskrönika om mig, men hon fick inte ihop det så jag tror hon återkommer. Vi fuskade lite o la in min födelsedag från förra året. Så det är ju inte bara jag som blir äldre om man säger så!”


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Grattis Molly 14 år”

 1. Profilbild för BP

  Nu läste jag fjolårets inlägg också och såg att du gillar spelar fotboll. Now we’re talking Molly! Jag var målvakt, är du Zlatan eller spelar du hellre back, nu när du är liiiiite äldre. Högerback blir nog bra;-) Vov!

 2. Profilbild för Linnea

  Tack Sammet o tack BP, om ni bara visste idag har dom duschad mig också. Så alla sympatier tas emot med tacksamhet. 3 fästingar som ska bort.

  En tillgiven tass o en puss från mig Molly!

 3. Profilbild för BP

  Grattis på födelsedagen! Å Grattis till en sådan matte som gör köttfärshjärtan till dig!
  Var rädda om varandra!

 4. Profilbild för Sammet

  14 bast.. man får gratulera.
  Är din matte en lika stor hönsmamma som min? jo – förmodligen. Lite jobbigt ibland va! men vi har dem i våra tassar – vi vet precis hur vi ska göra eller hur? Dom tror så mycket!!
  Från Sammet (tack för brevet!!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 991 access attempts in the last 7 days.