Hojar – Mälaren runt

Olika hojar som kunde beskådas från motorvägsbron i Kjula under Mälaren runt. Det regnade precis hela dagen, så det var nog tufft för förarna. Har lekt lite med bilderna.

Lika skruvat som att jag själv har körtkort för tung motorcykel är den här bilden som illustrer detta. MC kort ingick då på den tiden då jag tog körkort och det hänger med än
När hojarna passerat min kameralins så höjde flera handen till en hälsning, kunde själv inte se det men mitt sällskap noterade detta.

Publicerat

i

av

Kommentarer

3 svar till ”Hojar – Mälaren runt”

 1. Profilbild för tantmarit.se

  HÄRLIGA bilder, tänk vad roligt man kan ha om man har ett par timmar över och några bilder att roa sig med! De här var ju som klippt och skurna för den typen av redigering, det är inte alla bilder som ”tål” det.
  En vacker dag skall jag också hinna med sådant, men det dröjer inan dagen blir SÅ vacker, hehe…

  Det är lite för mycket annat omkring mig nu ett tag för att hinna med trissandet, kanske hinner jag, kanske inte!?
  Ha en toppenbra helg i vilket fall.

 2. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Själv åkte jag hoj. Tiotusentals mil i Europa. Även i det regn som så vackert visas på bilderna. För oss två var det inte poesi, utan fattigt resande på det sätt vi hade råd med. Man behöver inte göra ett konstnärligt utryck till en klassfråga men jag kan påminna fotokonstnärskan om att när vi stannade till på en campingplats i Portugal så kom en ung kille fram till oss. Han frågade vad hojen kostade och när jag sa det sa han: Det är tre årslöner för mig!.
  Vackra bilder I-b, såklart. Saknar en dam bakpå dock. En Ping!

  Du vet vem. 🙁

 3. Profilbild för juanna

  Ditt photoshop kommer till nytta ser jag.
  Här var det konst.
  Gillar sista bilden lite extra mycket…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 2109 access attempts in the last 7 days.