PROTEST – Mollan gör facebook inlägg – "Hundar borde inte badas"

I morgon fyller jag 13 år, det är en hedervärd ålder för en hund! Trots detta ska jag, nyss parfymerad och rullad i massa godsaker nere i hästhagen, badas, eller rättare sagt stå ut med att duschas!!! Tyvärr har jag ingen egen e-post adress men jag försöker och försöker gå in på på facebook – för nu vill jag faktiskt ha hjälp att protestera. ”Hundarna demonstrerar, hundarna har fått nog……” Ja ungefär så! Sen lär jag ju bli bloggad och utlämnad med alla mina hyss i morgondagens inlägg.
Saknar min älskade svarta sambo, Sigge så mycket, tyvärr finns han inte med oss längre, men jag vet att han är där ute och kan trösta. Försöker nå honom på chatten, vet att han kommer att skriva på min protestlista. Tack det var allt för idag! Blir tacksam för stödjande kommentarer – ”Hundar borde inte badas”

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”PROTEST – Mollan gör facebook inlägg – "Hundar borde inte badas"”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Har du bara fått en på din protestlista?

 2. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Hoppas du fått fler som protesterar! Det är du väl värd/E

 3. Profilbild för Sammet / juanna

  Eftersom jag är katt får du mitt fulla stöd. Tviiii för bad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 1655 access attempts in the last 7 days.