You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
9 Responses
 1. Ja helt klart en historisk byggnad, fin bild!

 2. Freja says:

  Globen är historisk vid det här laget. Inte bara som sfärisk byggnad utan även för att den ingår i den skalenligt största modellen av planetsystemet. Där är Globen solen, och sen används nästan hela Sverige (i norr är det längst brt Kiruna) för att placera ut andra delar av vårt solsystem! Om du inte sett det kan du kolla här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Sweden_Solar_System

 3. juanna says:

  Var det igår den invigdes… idag historisk, ibland luras hjärnan för tiden har bara liksom försvunnit.

 4. Snygg bild på det runda klotet som blivit så omskrivet och varit och är så populärt! Jag gillar din tolkning och ännu mer din bild!

  Krya på dig så gott det går! 🙂

 5. Så häftigt att ha varit med om den historiska händelse som en invigning av Globen blev. 25 år gammal och redan historisk, ibland går det fort! Fin bild där Globen ligger som ett blickfång!
  Ha det riktigt bra! Tänker på dig!

 6. llh says:

  Ja visst är Globen redan historia. Själv är jag verkligen väldigt förtjust i hur den bryter mönstret från all annan omgivande bebyggelse. Det syns tydligt i din bild.
  Ha en skön vecka även om badvädret låter vänta på sig 😉

 7. Linnea says:

  Globen i Stockholm, invigdes i februari 1989, jag var där. Agneta Dreber, Stockholmspartiet och Mats Hult, socialdemokraterna kom inåkande i en vit Rolls Roye, Robert Wells spelade på en vit flygel. 25 år har gått o jag kallar det för nutidshistoria.

 8. Ingrid says:

  Fin bild på Globen sedd från ett annat håll än jag är van att se den. När Globen byggdes bodde vi nära och vi har bilder på hela byggprocessen till invigningen.

  Den gamla romerska bron lär ska vara ca 2 000 år gammal.

 9. Eva Trillian says:

  Ett historiskt bygge om något 🙂 Allt historiskt behöver ju inte vara flera hundra år gammalt! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 366 access attempts in the last 7 days.