Fönstertema – Trängsel

Veckans fönster 262 (28/3): Trafikerat

Jo, trängsel är det, cyklister på väg upp mot Götgatsbacken i Stockholm.

Götgatan

Cyklisterna ökar, tyvärr kör några värre en de värst bilbusar. Sen ska vi ju inte tala om bilköerna på utfarterna och i innerstaden trots trängselavgifter.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

11 svar till ”Fönstertema – Trängsel”

 1. Profilbild för Pysselfarmor

  Det är bra för miljön med cyklister, men det är många som inte har trafikvett eller förstår vad hänsyn är. De cyklar ofta mot rött och man får se upp innan man går över gatan för det är många som är i sin ”egen lilla värld, som i en bubbla” så de reagerar inte fastän man tjoar till utan trampar bara vidare……

  1. Profilbild för Linnéa

   Ofta med hörlurar i öronen, så de hör inget! Konstigt nog är det oftast män i 45 – 55 års ålder o där över som kör som galningar, tränar väl för något. Potensen kanske. Lite elakt men jag har sett fler i den kategorin, en körde på en cyklande tjej i tanto. Nu hände inget allvarligt men ändå.

 2. Profilbild för Stare Ström

  Där var det nästan trafikkaos!

 3. Profilbild för Freja

  Väldigt trafikerat! Och jag är livrädd för cyklisterna när jag är i Stockholm, och fattar inte hur de vågar cykla i trafiken på det sättet…

 4. Profilbild för Hanna

  Cyklister är farliga, de ska man akta sig för. Här i Örebro far de fram som om de var ensamma på hela jorden… Jättefin bild dock 🙂 Ha en fortsatt fin helg!

 5. Profilbild för Bp

  En väldigt van syn av Götgatsbacken. Å visst antalet cyklister har ökat. Det var ju relativt lugnt under vintern, men nu måste man hela tiden vända sig om igen för att inte bli påkörd. Å rödljus gäller då bara för bilar har jag upptäckt.

 6. Profilbild för AnitasMalta

  Ja, där var det väldigt trafikerat. Tycker det var bra att göra gatan bilfri men cyklisterna verkar ha tagit över en hel del. Har de ingen markerad cykelbana ??
  Fin fartfylld bild hur som helst. Gillar nog alla dina bilder från Stockholm.
  Tycker människorna ser väldigt lättklädda ut 🙂 Har våren kommit till stan vore det perfekt för imorgon flyger jag till Stockholm. Bara en kort visit men ändå 🙂 Ha en skön fortsatt helg Linnéa !!

 7. Profilbild för Erik Semlan

  Oj så mycket cyklar! Måste vara när många slutar jobbet, i rusningstrafiken.
  Bra bild på trafiken. Satt du och njöt av något gott på en av restaurangserveringarna vid Södermalmstorg?
  Götgatsbacken är numera fri från biltrafik och det är ju bra, men cyklisterna får man akta sig för när man ger sig ut i gatan för att promenera längs Götgatan. Flera gånger har det varit nära att jag blivit påkörd av cyklister! Tror det kan göra ont det med, om man stöter ihop med en cyklist. 😉

 8. Profilbild för Ingrid

  Fin bild som illustrerar folklivet och vimlet i stan och vältrafikerat är det också med både cyklar och gångtrafikanter. Och en och annan fotograf syns också.

 9. Profilbild för Violen på Brandholmen

  Här är det trångt i cykeltrafiken! Det känns alltid lite obehagligt när man som gående ska samsas med cyklister, de har ofta så bråttom! Vilken härlig sommarkänsla i din bild!

 10. Profilbild för larans

  Det här kan ju verkligen kallas trafikerat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 1653 access attempts in the last 7 days.