You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
20 Responses
 1. Ja han har mycket spring i benen den lille 😉
  Ha en skön torsdag

 2. juanna says:

  Vacker bukett – hade du inte skrivit Fotografiska skulle jag misstänkt att buketten lämnades vidare…. o naturligtvis ska Molly ha ett köttfärshjärta även på ickefördelsedagar.

 3. Ja han är rumsren, jag är så glad att snön är borta den åt han ju med god aptit.
  Ha en skön kväll;-)

 4. Gerd Ziegler says:

  L’important c’est la rose,
  l’important c’est la rose,
  l’important c’est la rose crois-moi…
  (Gilbert Becaud)

  For en vakker rosbukett.

  Ha en fin lørdagskveld

 5. Nej jag blev inte det minsta äcklad…tyckte bara det var så roligt! 🙂 Och nu när jag fått en förklaring blir jag alldeles lycklig! Så gullig du är som gör ett hjärta till henne! Du får ett hjärta av mig för det! <3
  Jag håller med om trisstemat. Grått är rätt tråkigt som man får nog av just nu men jag har faktistkt gjort nya bilder idag som jag ska sätta mig nu och redigera…tror det kommer bli bra! 🙂 Vi får se om vi syns…annars tar vi ett annat tema! 🙂

  Ha en fin kväll!

 6. Snygga foton och vilket jobb du lagt ner på köttfärs hjärtat till ditt hjärta 🙂 Nu har jag lagt in en bonusbild där du kan se vad jag fotade…Ha det fint!

 7. Freja says:

  Ohh, det som är på den sista bilden har jag tre pälsklädda älsklingar som skulle älska! Kul kombo av bilder!

 8. BP says:

  Tackar för den buketten:-) Å en hamburgare i form av ett hjärta tar jag också gärna emot och sätter tänderna i.

 9. Anemonen says:

  Till slut lyckades jag komma hit. Först från länken stod det att jag var förbjuden att se din blogg. Inte kul alls. Sedan lyckades jag ta mig hit från en annan bloggares sida. Jag hoppas du inte har blockerat mig. En härligt fin bukett med röda rosor och köttbullen den var hur läcker som helst.

 10. Stare Ström says:

  Jag tackar för rosorna! Det var en fin bukett! Med köttbullshjärtat får du säkert många nya vänner!

 11. lena says:

  oj vilken bukett 🙂

 12. 🙂 gillar verkligen ditt köttbullehjärta, eller är det en kaka kanske?

 13. Leovi says:

  Yes, wonderful roses of passion!

 14. Fina blommor men köttfärshjärtat
  blir klar favorit här;-)
  Ha en skön lördag

 15. Mormor says:

  Jeg tror mine katter sier jatakk og hilser 🙂
  Flott innlegg.
  Ha en trivelig lørdag 🙂

  http://www.starbear.no/mormor/2014/02/15/alt-for-deg/

 16. Vackra rosor som passar till temat (säger jag för jag valde samma tolkning 😉 )
  Men det sista….det ser ut som något som kommit upp igen….från valfri väg….lite läskigt faktiskt…men hjärtat är tydligt så det är någon som tycker återanvändning är viktigt! 😉 (jag tror att det är pappret som gör att det ser ut som något från andra änden….låg det på ett fat hade jag nog tolkat det annorlunda! Om jag nu ska tolka det annorlunda…förstås! :=

  Ha en fin helg!

 17. Vilket fång med rosor!

 18. Linnea says:

  Var så goda, rosor från Fotografiska till er alla samt ett litet köttfärshjärta till alla hundar och katter. (Molly får alltid ett till sin födelsedag 30 april)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 350 access attempts in the last 7 days.