Allhelgonadagen – Ni fattas mig

Ljusets helg, minnenas helg! Vet att jag borde befinna mig vid minneslunden på Skogskyrkogården i Stockholm. Där finns mina nära o kära. Föräldrar, bröder och vänner. Sen är saknaden stor efter alla goa hundar. Pontus, Albin, airedaleterrier, Sigge den svarta vackra blandisen.

Så jag har tänt en ängel i köksfönstret på torpet, blickat mot månen och ger mig hän, änglar finns. Vad vet jag, vad vet vi om vad som sker då vi alla förenas i någonstans där borta i himlen eller cyberrymden.

Månskugga

En ängel blir fler

Två änglar

En av mina absolut favoritlåtar är just ”Ängeln i rummet” tankar far o flyger.

http://www.youtube.com/watch?v=V1Xxh8WUErE

Men jag/vi får aldrig glömma oss som finns kvar. Åren går väldigt fort nu för tiden.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Allhelgonadagen – Ni fattas mig”

 1. Profilbild för juanna

  Det finns i alla fall en o annan levande ängel… tvåbenta vars själ är godhet.
  Kul o se att du experimenterar med ditt PS.

 2. Profilbild för BP

  Vilka vackra bilder och dina tankar förstärker bara intrycket. Man tänker på många som har gått bort under åren, inte bara denna helg utan resten av året också. Men just Allhelgonahelgen blir minnena extra starka…

 3. Profilbild för Monica
  Monica

  Otroligt vackert och berörande!

 4. Profilbild för Ammis
  Ammis

  Änglar finns dom? Tydligen, synbara bevis, kreativt och fyndigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 1653 access attempts in the last 7 days.