Allhelgonadagen – Ni fattas mig

Ljusets helg, minnenas helg! Vet att jag borde befinna mig vid minneslunden på Skogskyrkogården i Stockholm. Där finns mina nära o kära. Föräldrar, bröder och vänner. Sen är saknaden stor efter alla goa hundar. Pontus, Albin, airedaleterrier, Sigge den svarta vackra blandisen.

Så jag har tänt en ängel i köksfönstret på torpet, blickat mot månen och ger mig hän, änglar finns. Vad vet jag, vad vet vi om vad som sker då vi alla förenas i någonstans där borta i himlen eller cyberrymden.

Månskugga

En ängel blir fler

Två änglar

En av mina absolut favoritlåtar är just ”Ängeln i rummet” tankar far o flyger.

http://www.youtube.com/watch?v=V1Xxh8WUErE

Men jag/vi får aldrig glömma oss som finns kvar. Åren går väldigt fort nu för tiden.

Category: Eskilstuna, Övrigt  Tags:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. juanna says:

  Det finns i alla fall en o annan levande ängel… tvåbenta vars själ är godhet.
  Kul o se att du experimenterar med ditt PS.

 2. BP says:

  Vilka vackra bilder och dina tankar förstärker bara intrycket. Man tänker på många som har gått bort under åren, inte bara denna helg utan resten av året också. Men just Allhelgonahelgen blir minnena extra starka…

 3. Monica says:

  Otroligt vackert och berörande!

 4. Ammis says:

  Änglar finns dom? Tydligen, synbara bevis, kreativt och fyndigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 349 access attempts in the last 7 days.