You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
17 Responses
 1. Janne says:

  Har kommenterat på FB men för att få bästa kvalitet på bilden så lufsar jag in här. I-b:s fotoalbum på min USB du vet. 😉 Dina bilder är alltid så genomtänkta och välkomponerade och ibland med en liten knorr. När en dubbel regnbåge visar sig så springer alla efter kameran, alltså ett mycket fotograferat objekt, men liksom min bild så blir de inte alltid så där 100%. Din blev.

 2. ammis says:

  fina regnbågar, den till vänster ser ut som en fortsättning på den högra, de är spegelvända varandra, bra fångat

 3. Oj, vad fint du fångat regnbågen. Snyggt !! Vilket ljus och dubbel är den dessutom 🙂
  Ligger lite efter när det gäller att kommentera tillbaka. Har Veckans fönster, Ordlös Lördag och idag Fototriss 😕 Men det ska nog går bra. Behöver bara ha ro att sitta stilla här vid datorn ett tag.
  Ingenting att jämföra med dig precis !!! Projektledare och mycket att tänka på. Önskar dig verkligen lycka till. Ska tänka på dig 1 april när du går i pension. Tror knappast du är den som sätter sig på en bänk och matar duvor 😉

 4. Aha…hade inte sett att någon påpekat något om antal färger så jag var inte alls med! Men däremot var temat regnbågens färger, väljer du alla eller bara några och jag valde bara några! Så, vem som än sagt vad som än sagts så måste jag säga att i princip alla utom svartvita bilder funkar ju just på detta tema då alla färger ingår i regnbågen! :O) Men då förstår jag vad du menar!! :O))

 5. Vilken härlig regnbåge (eller rättare regnbågar) du fångat! Fint tolkat!

  Vet inte riktigt vad du menar i din saknad av regnbågens färger hos mig en både rött, gult och grönt ingår ju i regnbågen så kanske var det något annat du tänkte på! Återkom gärna så jag kan svara eller hänga med i alla fall! 😉

  Ha en fin söndag!

 6. Det är alltid lika fascinerande med dubbla regnbågar 🙂 Ha det fint, Linnéa!

 7. llhertz says:

  Dubbel regnbåge! Imponerande och en härligt skön bild.

 8. Två fina regnbågar bredvid varandra.

 9. Freja says:

  Så vackert du fångat regnbågarna!

 10. Stare Ström says:

  Så fint du har fått det på bild!

 11. Eva Trillian says:

  Dubbelt upp! Vackert fångat på bild!

 12. Linnéa says:

  Ja, det är verkligen dubbla regnbågar på riktigt. Inte tillfixat. Tyvärr så lågupplöser jag de flesta bilder i webben. Men ibland är bara naturen helt fenomenal. Nu, kallt, bedrövligt och inte den där underbara hösten jag längtat efter. Stor skillnad mellan förra helgen o denna!

  Ha det gott o god helg på er alla!

 13. BP says:

  En dubbel regnbåge – det fenomenet ser man verkligen inte ofta. Bra gjort och suveränt fångat med all grönska i förgrunden.

 14. Dubbla regnbågar, så fint! Härlig bild!
  Då hade väl gubben bara tagit semester några veckor! Nu får vi se hur länge han vill vara igång innan han vill vara ledig igen!
  Ha en skön helg!

 15. Ja här var det två regnbågar på riktigt, härliga fenomen det där;-)
  Ebba o Signe hälsar tillbaka;-)
  Ha en skön helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 350 access attempts in the last 7 days.