Veckans fönstertema – Bokligt

Mitt bidrag denna vecka är en bild från Göteborgs Centralstation. Mitt tåg till Stockholm skulle avgå 17.40. För att ”roa” väntande resenärer som pågick författarintervjuer under hela eftermiddagen. Här intervjuas Catharina Ingelman Sandberg av Harald Treutiger.
Han bara lyssna en liten stund, det intressanta är att Catharina I S är marinarkitekt från början varit inblandad i många dykarprojekt. Nu har hon skrivit en bok om busiga pensionärer. Fönstren, ja det finns gott om fönster på Göteborgs Centralstation. Tyvärr hann jag aldrig besöka Bokmässan då jag var där i ett annat tjänsteärende!
Category: Fönstertema  Tags:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Pysselfarmor says:

  Ja det gäller att ”klicka fast” alla möjliga fönstervarianter så att man har något ”på lut” till Veckans fönster. ;-)) vilken tur för dig att detta på Göteborgs central….

  Vi var på Ljusstråk, en form av kultur- och konstrunda i Noratrakten, tillsammans med goda vänner. Skulpturparken fanns där men var visst litet misskött för det var något ”mankemang” med vem som hade ansvaret för att ”underhålla den”….ja diskussionen var väl om den överhuvudtaget skulle underhållas för det är väl en del av konstverken som t.ex. är av gräs och en del konstnärer tycker att en del av konsten är att tiden får ha sitt ”lopp”…..
  Just när vi var där så var det en stor födelesedagsfest, men annars hade det nog varit väldigt tomt, men det gör inte oss något. Maten var okey men inte kulinarisk höjdare i och för sig, men det får man kanske räkna med med tanke på priset vi betalade. Vi hade varit igång hela dagen på olika aktiviteter så vi sökte just då lugnet efter middagen….

 2. Erik Semlan says:

  Trevligt att de även sprider ut bokmässan på andra ställen i stan. Kul. Bra fångat när du passerade förbi. Ett författarporträtt. 🙂

 3. Pumita says:

  Haha, vad kul med lite humor mot mitt tråkiga bidrag! 🙂 Kaffe med rån, ja… den har jag läst. Välskriven, lättsam och rolig, rekommenderas!

 4. larans says:

  En bra lösning ”så där i förbifarten” på veckans bokliga fönstertema!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 366 access attempts in the last 7 days.