Fönstertema – Vetenskap

Usch så svårt, samtidigt ska det bli spännande att se vad alla har hittat på! Jag viker mig, jag fuskar lite. Bilden är inte ny men – ”Ni ska inte tro att jag är korkad bara för att jag är en liten hund, lär tillhöra de smartaste raserna!”
”En ny vetenskap, jo IT  o allt det där andra. Tänk att jag har ett eget fönster mot omvärlden, där jag kan chatta med Sigge, som tyvärr bara finns i himlen nu.” ”Hoppas inte matte har skämt ut sig totalt, men hon är lite sliten o trött nu!”

 

Vet inte, men vetenskap är det väl ändå på något plan, fönster, tja hade ju kunna pilla med lite av arbetsrums fönstret men, nä valde bort. 

Category: Fönstertema  Tags:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
12 Responses
 1. juanna says:

  Härlig bild på Molly! Hon är kanske studerande?? på distans!!

 2. Mia says:

  Helt underbart! :-))

 3. branded054 says:

  duktig hund 🙂 dessutom ser det ju ut att vara WINDOWS installerat på datorn så det blir ju ett dubbelt vetenskapligt fönster 🙂

 4. Jah Hollis says:

  Det var väl en fin variant på temat. Fantasifullt.

 5. Erik Semlan says:

  Du löste vetenskapen på ditt egna sätt. Härligt hur du fått Molly att sitta snällt och titta på skärmen. En härlig hund, väldigt speciell, helt klart. Kul! 🙂

 6. Linnea says:

  Mollan är väldigt speciell. Hon hoppade jämt upp bredvid mig. Hade en vanlig stol bredvid kontorstolen, där satt hon som en smäck! Idag är hon inte lika spänstig!

 7. BP says:

  Du, det där är temats absolut fyndigaste och därmed bästa bidrag!!! Love it!!!
  Å hur f*n fick du hunden att sitta som världens proffsigaste modell framför skärmen. Det är nog en vetenskap för sig – hur du lyckades med det alltså;-)

 8. Hi hi..jag smälter..snart börjar han blogga ska du se..

 9. Susanne says:

  Haha, vilken rolig bild. Det ser verkligen ut som hunden noga studerar bildskärmens hund! 🙂

 10. Pumita says:

  Vad är det som säger att hundar inte kan vara intresserade av teknik och vetenskap? Det kanske är vi som inte förstår bättre… 😉

 11. larans says:

  Vilken annorlunda och bra tolkning på vetenskapligt fönster!

 12. Hanna says:

  Vad rädd jag blev när jag fick se att någon kikar fram mellan skärmen och hyllan… Med den vetenskap som tagit oss såhär långt så dröjer det nog inte länge förrän hundar kan surfa…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 1589 access attempts in the last 7 days.