Fönstertema – Valfritt

Veckans fönstertema blev valfritt, vilket försätter en ”mespropp” som mig i beslutsångest. Ska jag ta Aftonbladet eller Expressen. Hua! Sen skulle man ju gissa lite också! Så, jag klämde till med en bild av 300 som jag jobbat med den senaste veckan.
Fönster finns det gott om – eller hur! Ganska lätt o gissa i vad jag tagit bilden. Ett speciellt sammanhang här i Stockholm.
Category: Fönstertema  Tags:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
13 Responses
 1. branded054 says:

  jättefin bild. tänk om mina fönster var så rena 🙂

 2. Leena says:

  Nostalgiskt och fint! Hoppas de har kvar den länge.

 3. Pumita says:

  Mm, härliga spårvagnen. Älsar din bild! 🙂 Den gamla varianten har jag åkt med för ett antal år sedan men inte de där nya som ser betydligt tråkigare ut. Och så finns det visst en som serverar kaffe också. Det vill jag gärna ha.

 4. llhertz says:

  Vilken pärla! Så den glänser och glittrar nyputsad och välkomnande. Läckert och läcker bild. Jag har inte sett Stockholmsvagnen men åkt i Norrköpings och Göteborgs något mindre ålderstigna varianter 🙂

 5. Susanne says:

  Nej, inte är det någon gissningstävling inte, precis som Erik skriver. Men det får man ju ordna om man vill – helt valfritt. 🙂

  Nej, inte heller jag har åkt de där spårvagnarna i Stockholm. Senast var i Göteborg och nästa blir nog i Milano. Fin bild du tagit.

 6. BP says:

  Älskar dessa gamla spårvagnar. Har dock aldrig åkt i dom. Så fint underhållet den är – å riktigt vernissat trä. Ja, många fönster också för den delen. Kult!

 7. Stare Ström says:

  Massor av fönster och tänk att du lyckades ta vagnen tom på folk!

 8. Erik Semlan says:

  Det är roligt att de håller liv i de gamla spårvagnarna och visar upp dem då och då. 🙂
  Snygg bild innan vagnen fylls av passagerare. Man ser mer av själva spårvagnen på ditt fönsterfoto. Riktigt läckert foto. Vad menar du med; ”sen skulle man ju gissa lite också!”? Det är väl helt valfritt fönster denna gång?!
  Men vill du gissa lite mer, kan du kolla in mitt fönster, jag valde den varianten på mitt valfria fönster denna gång! 😉

 9. larans says:

  Härlig gammal nostalgi! Här nere i Skåne funderar flera städer på att införa spårvagnssystem igen. Men det blir nog inte med så här fina vagnar!

 10. Mia says:

  Jättefin bild med mycket nostalgi också…som jag gillar 🙂

 11. Du..det är så pass trevligt att ta en tur till Waldermar..mmm den är fin den spårvagnen..cool bild..bra jobbat.

 12. juanna says:

  det var tider det!
  allt har sina fördelar och nackdelar.
  tänk o va tvungen o sitta mittemot andra passagerare… pina för många.

  När jag gick på syrreskolan trodde en klasskamrat att det var förbjudet att prata i tunnelbanevagnen eftersom alla satt tysta och blickade neråt åt golvet till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 366 access attempts in the last 7 days.