Fototriss 151 – Rosa

Tack Helena för att du kör på! Skulle skrivit det förra veckan, då det var 150 fototrissar som publicerats. Veckans tema – Rosa! Rosa Bandet – Självklart ska vi kämpa och stödja all forskning som rör bröstcancer och dess pågående kampanj.

Visst ska vi gå ut idag – ”min lilla kamera och jag”.  Köpte en ganska ”fjollig” kameraväska i rosa. Helt enkelt därför att jag är så trött på alla svarta prylar. Får rota och leta jämt. Dessutom ser väskan ut som en neccesär, (beautybox) vilket inte borde vara attraktivt för tjuvar. Rosa Bandet är självklart fäst på jeansjackan.

Kärleksörten prunkar i rabatten. Mörkt rosa, om ni tittar noga kan ni också se en liten spindelväv! För mig representerar örten kärleken till hösten, dess rofylldhet och här och nu också kärleken till livet. Till cancerforskningen som bidrar till väldigt många kvinnor som drabbats av bröstcancer kan få uppleva de fyra årstiderna om och om igen.

Ja, intensivt rosa lyser ”Lill Lindfors” i vår  torparrabatt tillsammans med kärleksörten. Den har väl aldrig varit så intensivt blommande som denna höst. Slumpade sig så att jag bloggade in den i går, i ett annat inlägg. Men det kan inte hjälpas, är det rosa så är det! Skriver som i inlägget, vet inte vem som är vackrast originalet eller kopian. Vet att Lill Lindfors är djupt engagerad i barn- och kvinnofrågor.

T.ex Ecpact som kämpar för barn som utsätts för övergrepp, kvinnors hjärta och annorlunda symtom och självklart i kampen mot bröst- och livmoderscancer.
Lustigt nog sitter jag just nu och sneglar och kollar TV 2 och en konsert där just Lill är konferencier, och även medverkar med sin sång, helt underbart.
Vi är många därute som kan bidra och hjälpa till med både små som stora summor.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

24 svar till ”Fototriss 151 – Rosa”

 1. Profilbild för Leena

  Vilken fin triss du hade med rosa tema! Jag har haft lite bråda dagar så jag har inte hunnit besöka alla, lite synd. Men bättre sent än aldrig! Och sedan har det varit lite svårt att kommentera, det är lite frustrerande.
  Ha en bra vecka!

 2. Profilbild för Linnea

  Kul att den rosa kameraväskan gillas. Följande dialog utspelades i skogen. Vi var 3 kvinnor som plockade svamp.

  ”Har du handväskan med dig i skogen” – Sa en av kvinnorna?

  Absolut sa jag tog upp kameran och knäppte en bild.

 3. Profilbild för Anne-Marie / Grandmother

  Så fina texter du skriver! Gillar dina bilder också.

 4. Profilbild för Barnens Hjältar

  Fint trissat verkligen 🙂

 5. Profilbild för Pysselfarmor

  Var har du hittat den väskan?
  Supersnygg tycker jag fastän jag inte har rosa annars, men jag är också litet trött på bara svart.
  Kanske en ny affärsnisch !!!
  Kärleksörten tänker jag att representerar kärleken till livet…så himla vacker ros!

 6. Profilbild för Åke Blomqvist

  Härlig nyans i ditt tema, håller en rak linje 🙂

 7. Profilbild för bibbisblogg

  Vackra bilder och tänkvärda ord.
  /Bibbi

 8. Profilbild för Barbro

  Så fina bilder!
  Din rosa kameraväska är ju underbar. En så´n vill ju även jag ha!

 9. Profilbild för Mariane

  Smukt tema, og jeg så spindelvævet – et pytteliten en 😀 – Min mormor døde i kampen mod kræften så det er helt klart at jeg følger denne og din Fototriss er meget meget smuk 🙂

 10. Profilbild för Erik "Semlan"

  Det var en snygg kameraväska. Du har knåpat ihop en fin text till dina bilder.
  Fina blommor, men jag faller för din ”fjolliga” kameraväska. 🙂

 11. Profilbild för Lena o Tommy

  Jättevackra rosa bilder!

 12. Profilbild för cat

  Åh jag skulle gärna vilja ha en annan färg på kameraväska, fast kanske inte just rosa i det här fallet.
  Den bilden blir ändå min favorit i din rosa och fina triss.

 13. Profilbild för Barbro S

  Fin rosa triss och jag håller med om allt du skriver i din så välformulerade textmed viktigt budskap.

 14. Profilbild för KerstinA

  Härlig triss!

 15. Profilbild för Nett

  Så vackert rosa, och du och jag har likadan kameraväska, men min är grå, själva blommorna är rosa 🙂

  Parfymflaskan är ny, inköpt på Oriflame 🙂

  Ha en underbar Söndag, själv skal jag sova hela dagen lång efter att jag har jobbat natten.

 16. Profilbild för lena-borjesson

  Fräck kameraväska, jag ska oxå leta reda på en färggladare sådan. Fin triss du fick ihop denna veckan.Hälsningar från västkusten. Lena B

 17. Profilbild för Eva Trillian

  Fjolligt? 🙂 Man blir ju glad av färger!
  Snygga rosa foton!

 18. Profilbild för judotter

  Borde ha tänkt på rosa kameraväska – inte för att jag gillar färgen utan för att, som du skriver avskräcker väskryckare… men tyvärr, den blev svart.
  Det finns en fördel med svart – mångfalden är så stor att den inte syns i mängden (vet, ljuger för mig själv).
  Som vanligt fin triss!!

 19. Profilbild för Anneli - A'la Foto

  Jag tycker också det är häftigt med en rosa kameraväska! Var stolt över den och inte tänka fjollig!

  Ha en skön söndag!

 20. Profilbild för photoartbyanna

  Härligt rosa triss! När Helena väljer Svart som tema ska jag kontra med min accessoarer 😉 Snyggt fotat! 🙂

 21. Profilbild för tantmarit.se

  Rolig väska, och snyggt arangerat! Håller med dig, allt det svarta kan göra en smått galen! jag gillar svart, för all del, men det blir för mycket! Så när jag köpte ny kamera ville jag INTE ha en svart, utan jag hittade en som var rödlila! 😉
  Ha en jättebra söndag!

 22. Profilbild för Jah Hollis

  Det var bra varianter på veckans rosa tema.

 23. Profilbild för Anni

  Vilken fin och tänkvärd triss – och snyggt med rosa kameraväska!

 24. Profilbild för Birgitta - foto CHIP

  Vad häftigt med en rosa kameraväska 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 3738 access attempts in the last 7 days.