DET ÄR BÖGARNAS FEL – Ironi på hög nivå!

Allsång på Skansen!
För er som missade programmet och ”grande final” får här en chans att skratta åt detta. Själv så kiknade jag nästan, snacka om ironi med ypperlig underhållning!
Category: Humor, Övrigt  Tags:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Linnea says:

  Det är tråkigt om någon där ute blir lessen eller kränkt! När det gäller ”bögarna” och alla LHBT (Lesbiska, Bögar, Bisexuella, Transsexuella) så tycker jag verkligen att satiren var ett stöd. Om nångon som tillhör ett religöst samfund blev kränkt, ja då kanske man skulle ta sig en funderarer på hur världen fungerar när det gäller synen på abort, homosexualitet, kvinnliga präster osv.

 2. Anonymous says:

  Ser aldrig programmet, jo det första för BAO:s skull. Annars såg jag endast programmen när jag bodde i skåne och längtade hem. Såg alltså inte framträdandet men har läst kritiken i tidningarna och finner det löjligt att folk ens orkar bry sig. Men god satir ska ju ha den effekten annars är det inte god satir. Juanna, åskväder och regn behövde vi oneklingen, men varför just när jag var tvungen att gå ut?
  Vill kommentera om ”den skrattande kon” men det går ju inte. Purkojs? Jo jag vet att det inte stavas så men min franska var alltid bedrövlig. Hade dock Ab på studentskrivningen vilket visade att undrens tid inte var förbi.

  Linnéas systerson Janne

 3. juanna says:

  JK har bestämt att ”Det är bögarnas fel” inte är hets mot folkgrupp utan utgör SATIR!!!
  http://www.svd.se/kultur/bogarnas-fel-inte-hets-mot-folkgrupp_6379536.svd

  Åskväder o ösregn i Stockholm – precis vad som behövs.

 4. juanna says:

  Jag gillar Det är bögarnas fel.
  Det gör inte alla.
  Ironin går dem förbi.
  Sketchen är anmäld för ”hets mot folkgrupp”!!

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article13427770.ab

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 366 access attempts in the last 7 days.