Fototriss del 142: Gissa temat

GISSA TEMA

Det sista temat innan hösten – ”Gissa tema” – Lite svårt och klurigt! Har ingen tidigare erfarenhet av just det temat, men skam den som ger sig. Efter midsommarhelgens sillar och grillande kanske det kan smaka gott med något annat! Kanske lite mat med smak av medlhavet?

Mitt tema bygger därför på ett ganska omtyckt ”småputtrigt” TV-program med lite trallvänlig musik i bakgrunden. Den vänliga mannnen provsmakar och njuter! Allt är närproducerat och lokalt.

Förmodligen inte allt för svårt att räkna ut för alla ni kluriga, kreativa fotografer där ute! Men främst vill jag önska er alla en riktigt god, varm och fin fortsättning på sommaren!

Linnea

Category: Fototriss  Tags:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
17 Responses
 1. Linnea says:

  ”Morn” – en 08 i exil! Min PC har ju visat fel tid som du påpekat, nu ska vi se om jag löst problemet. ”Sippade” på instruktioner när det gäller bloggen och gissa vad jag hittade???
  Tiden var inställd på Caribien!!!!! Fniss!
  Må så gott/Linnea

 2. Hej igen! Nu har jag knåpat ihop en egen triss på ”gissa temat!”. 🙂
  Titta gärna in… må gott. 😉

 3. Linnea says:

  Visst är det Solens mat”! Parmaskinkan har jag fyllt med en röra: Hackade kräftstjärtar, dill, vitpeppar, lite majonäs och lite citron. Blir väldigt gott! (Om man använder kräftstjärtar på burk är det viktigt att de får rinna ordentligt)

 4. judotter says:

  Är totalt borta eftersom jag så sällan glor på tv.
  Men bilderna är som vanligt fina.

 5. Evashusotorp says:

  Fina bilder.
  Ha en fin helg i värmen.
  KRAM
  Eva

 6. Italiensk mat eller solens mat. Hur som helst så blev det fina och frestande bilder. 🙂

 7. Pumita says:

  Jaa, Solens mat! Italien var givet när jag såg dina smarriga bilder och efter att ha läst texten klarnade det. 🙂

 8. Visst, aldrig fel med italienskt. 🙂
  Fina matfoton. Första fotot, ett stillben är det jag fastnar för, gillar ljuset i fotot och så innehållet. 😉
  Så klart allt är bra, solen skiner. 🙂

 9. Linnea says:

  Jo, ni är på rätt väg allesammans, några har helt rätt! Men avvaktar lite med svaret – fast ni redan vet. Min mor var född 1906 och jag är en riktig ”sladdis” mina halvbröder födda 1928 och 1931 växte upp på Oakhill, Italienska legationen på Djurgården i Stockholm Mamma lagade som hon sa spagetti med köttfärssås redan på 50-talet. Med tomatpure på kaka, osv. Det är hennes recept men med tillgång till nya råvaror.

 10. God italienskt är det i alla fall o säkert då det program som flera gissat redan, Solens mat.
  Fina o inspirerande foton.
  Go sommar på dig 🙂

 11. Pysselfarmor says:

  Solens mat – en av de få TV-program jag ser 😉
  kan ju vara italienskt också…

  De flesta har väl snuddat vid mitt temaord….Strandfynd

 12. Jag förenklade min gissning. MAT. God triss.

  /Åsa

 13. tantmarit.se says:

  JAG tänker på ”solens mat”, eller heter det inte det? En mysig farbror som fixar och donar…I vilket fall, HIMLA BRA trissat!

  Skulle tittat ”förbi hos dig” tidigare, men vi har haft fullt upp här! Först med Sven på hjärtakuten två dagar, och sedan midsommar osv. ALLTID är det något…
  Om du tittar efter, så skriver jag svaret i inlägget! Gå in på http://tantmarit.se/ och bläddra till Fototrissen. Längst ner med RÖD text står det ”lär hela inlägget”. Då öppnar det sig mer av sidan och där står svaret, det är bara att läsa, hehe. OM du går via fototrissen och hamnar i Trissen om du fattar vad jag menar, kolla då högst upp PRECIS innan FÖRSTA kommentaren, där står det en del text med tjockt typsnitt, DET ÄR SVARET! Hehe.
  Lycka till, och berätta gärna om du får till det, annars kan jag hjälpa dig! Alltid lär man sig något nytt, eller hur?
  Kram.
  PS: tror du inte jag fick en utskällning, det var några som tyckte att jag hade skrivit SKIT om Husbilsklubben… *SUCK* De har ju inget liv, patetiskt är ordet….

 14. Nett says:

  kan det vara mat ? ser himmelskt gott ut i allafall 🙂

 15. Morrn

  Din PC-klocka står med fel tid….

  Just nu rätt tid är 16:43

  Ha de bra

  Hasse A

 16. Morrn.

  ”Bella Italia”

  Ha de bra,

  Hasse A

  Smaskiga bilder…..

 17. Jah Hollis says:

  Medelhavsmat, Solens mat, Det italienska köket. Fin triss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 366 access attempts in the last 7 days.