PROTEST – Mollan gör facebook inlägg – "Hundar borde inte badas"

I morgon fyller jag 13 år, det är en hedervärd ålder för en hund! Trots detta ska jag, nyss parfymerad och rullad i massa godsaker nere i hästhagen, badas, eller rättare sagt stå ut med att duschas!!! Tyvärr har jag ingen egen e-post adress men jag försöker och försöker gå in på på facebook – för nu vill jag faktiskt ha hjälp att protestera. ”Hundarna demonstrerar, hundarna har fått nog……” Ja ungefär så! Sen lär jag ju bli bloggad och utlämnad med alla mina hyss i morgondagens inlägg.
Saknar min älskade svarta sambo, Sigge så mycket, tyvärr finns han inte med oss längre, men jag vet att han är där ute och kan trösta. Försöker nå honom på chatten, vet att han kommer att skriva på min protestlista. Tack det var allt för idag! Blir tacksam för stödjande kommentarer – ”Hundar borde inte badas”
Category: Djur, Molly  Tags:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
  1. Anonymous says:

    Har du bara fått en på din protestlista?

  2. Anonymous says:

    Hoppas du fått fler som protesterar! Det är du väl värd/E

  3. Eftersom jag är katt får du mitt fulla stöd. Tviiii för bad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 366 access attempts in the last 7 days.