Fredagsmysande Syster Dyster

Fick en kul kommentar på mitt ”griniga” inlägg igår: ”Vi finner vad vi söker – är själen ”ful” blir omgivningen densamma. Så sant, så sant. Så Syster Dyster knatade snällt till jobbet fixade det sista på vad man kallar tjänsteutlåtande i Stockholms Stad. Nåja, rapporten som jag kallar det blev ju riktigt fin, den handlar just om mitt jättearbete under 2010. Länk kommer att publiceras senare. Nåväl, fredag är fredag och då ska det handlas!

Tänkte att jag kunde kanske tvätta själen och snygga till den lite med ekologisk fårmjölk!!!!

Men så måste man ju ha lite annat också, bröd t.ex Varför inte lite ost?

OK, varför ska jag sura en hel kväll för att jag inte lyckas få in en dikt om dagen av Karin Boye på den oövervinnerliga gadgeten, får väl kalla mig ”tant gagga”. Nej, lite gott måste man väl ändå unna sig! Så det blev räkor, advokado, ”tant gaggas” speciella äggröra med Västerbottenost och soltorkade tomater, självklart lite gott vitt vin till!
Fårmjölken – vart tog den vägen?


Publicerat

i

av

Kommentarer

5 svar till ”Fredagsmysande Syster Dyster”

 1. Profilbild för Linnea

  Tack Semlan för din kommentar. Hjälpen du gav är ovärderlig, känns som jag kommit minst 100 m framåt trots att jag har mycket kvar att lära!

 2. Profilbild för Erik "Semlan"

  Det fungerade alldeles bra I-B! Jag klickade på länken du skickade och kom hit.
  Gott!
  Tack för ost och vin igår, hoppas du kom en bit på väg i bloggvärlden. 😉

 3. Profilbild för juanna

  Brödet framkallade ”nybakatbröddoft” i skallen.
  O så blev det bak! Hemmabakat bröd – jag vet exakt vad det innehåller, inga ”råttgifter”!!
  Juanna

 4. Profilbild för Evashusotorp

  Hej!
  Det här är Hannas mamma som skriver, din kusin alltså.Jag kommer inte ihåg om vi någonsin har träffats men det kanske vi gjorde som barn, kul i alla fall att ”se” dig på nätet.
  Ha en fin lördagskväll önskar
  Eva Skärberg – Lindqvist.

 5. Profilbild för färg o form

  Dagen blir vad man gör den till!! Sååå mysigt och gott med räkor och vin….jag älskar bådadera. Jag har en egen butik, alltså inte tillsammans med någon. Krukmakeri och Hantverk är en förening som driver en egen butik och där var jag med förr, nu är jag alltså egen och min butik heter Hanna Zetterlund färg & form, fick känslan av att du trodde att Krukmakeri var mitt…..ville bara skriva så att det blir rätt….Tjosan Trevlig helg//Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Bad Behavior has blocked 2108 access attempts in the last 7 days.